Ej glemt..

Mandagsyndrom og en masse andet.

Hvis man endelig skulle brokke sig, så ville jeg nok brokke mig mest over kulden i kombination med en strid blæst som nu har varet mange dage! (læs: mere end en dag) Derudover ville jeg nok også brokke mig over at Nets (dankort terminalerne) brød sammen mandag morgen – og ikke virkede selv da jeg stod i fakta og forsøgte at handle fornuftigt ind for engangs skyld! Tarvelige systemer.

Når det er sagt, så….

Så vil jeg give jer en lille update på mit liv. For at være mere specifik, så min hverdag. Ja, netop. Den har nemlig ændret sig og det gjorde den i mandags. Jeg begyndte i praktik – et rigtig dejligt sted. Hos SU Styrelsen inde i city – på den smukke Bredgade. Det betyder at jeg får lov til at være derinde i 3 mdrs. tid, 37 timer om ugen. Derudover holder jeg fast i mit deltidsjob. Så til tider føles det som om jeg kun er hjemme for at sove, spise og gå i bad. Og måske lige skifte tøj. Men jeg er så glad for mit praktiksted! Jeg føler mig heldig.

Og når det så er sagt, så….

Ja, så har jeg faktisk brug for jeres hjælp. Min hjernevrider, som nævnt kortfattet i går, er hvad jeg skal give min far i fødselsdagsgave. I februar fylder han 50 år og jeg ved altså ikke lige hvad jeg skal give ham. Han er en mand som har nærmest alt og han er altså lidt svær at give gaver. (Sagt på den sødest tænkelige måde) Han kan godt lide at være aktiv, lave ting sammen (med andre, især hans børn) og personlige gaver. Ting som rummer personlige elementer. Har I en god ide, så skriv det endelig i kommentarfeltet – så gør I mig glad. På forhånd tak. 😀

P.s. jeg vil øve mig i at få taget flere billeder. Det er ved at være kedeligt uden spændende billeder, I know. Jeg er lidt skidt til at huske det. Jeg vil øve mig!

P.p.s Min kæreste og jeg har årsdag, deraf det kreative foto – lånt fra google. Weee, tillykke skat <3IMG_5691

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ej glemt..